. MÜSLI .

. MÜSLI .

Denna kalasgoa blandning knåpade jag ihop igår kväll.
Jag vill helst inte ha gryn och absolut inte ha socker i müslin och då är det svårt att handla en färdig.
Nästan all müsli i affärerna har frukt i, som är extra sötad.
- i don´t get it -
Sen får man ju inte glömma bort att det både är kul och enkelt att göra själv!



. cashewnötter, paranötter, valnötter, kokosflingor, sesamfrö, linfrö, kanel & torkade gojibär .


. Sätt ugnen på 200°C .

Hacka nötterna och sprid ut dom på ett bakplåtpapper, på en stor plåt.
Häll på sesamfrö, kokosflingor, linfrö och kanel.
Snabb-rosta dom i ugnen i cirka tio minuter.
Ta ut plåten och blanda i gojibären, låt svalna.

Om du vill ha den lite sötad så är det jätte gott att ringla honung över blandningen!

. KLART .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0