. MÜSLI .
. MÜSLI .
Denna kalasgoa blandning knåpade jag ihop igår kväll.
Jag vill helst inte ha gryn och absolut inte ha socker i müslin och då är det svårt att handla en färdig.
Nästan all müsli i affärerna har frukt i, som är extra sötad.
- i don´t get it -
Sen får man ju inte glömma bort att det både är kul och enkelt att göra själv!
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3185523/images/2012/img_1715_207753802.jpg)
. cashewnötter, paranötter, valnötter, kokosflingor, sesamfrö, linfrö, kanel & torkade gojibär .
. Sätt ugnen på 200°C .
Hacka nötterna och sprid ut dom på ett bakplåtpapper, på en stor plåt.
Häll på sesamfrö, kokosflingor, linfrö och kanel.
Snabb-rosta dom i ugnen i cirka tio minuter.
Ta ut plåten och blanda i gojibären, låt svalna.
Om du vill ha den lite sötad så är det jätte gott att ringla honung över blandningen!
. KLART .
Kommentarer
Trackback