fina fisken .

. CURRY TORSK .


400g fryst torsk

2 burkar kokosmjölk

- jag använde en light och en vanlig.

2 st röda paprikor

0,5 st  gullök

1 äpple

1 tärningar grönsaksbuljong

3 tsk röd currypasta

1,5dl hackad spenat

basilika, salt och citronpeppar.


Gör såhär;

Tina fisken. 
Hacka lök, paprika och äpple och fräs detta i en kastrull med lite olja. 
Häll i spenaten.
Tillsätt currypastan och kokosmjölken. Låt detta sjuda i någon minut.

Hacka fisken i mindre bitar och häll dom ner i grytan. 
Låt koka i cirka femton minuter.

Klart!


.., nu är grytan mer lik en soppa. Vill man ha den fastare kan man bara ta bort en burk kokosmjölk och servera med ris! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0